Фудбал Фудбал/Вести

Марин: Заслужили смо да играмо Лигу шампиона

Капитен Црвене звезде Марко Марин није крио задовољство поводом проласка Црвене звезде у групну фазу најелитнијег европског такмичења.
850-fadsh-hdsa.jpg

– Стадион, наши навијачи и цела држава заслужили су да Црвена звезда игра Лигу шампиона и да највеће европске екипе дођу на Маракану. Ми смо дали све од себе, после две недеље одмора, од првог кола квалификација, фокус нам је био само на улазак у Лигу шампиона и успели смо у томе – изјавио је наш капитен.

Није било лако Звездином мађионачару који је предводио наше храбре момке до успеха у овим квалификацијама.

– Било је тешко играти вечерас, али ми смо у плеј-офу за улазак у Лигу шампиона и нормално је да је увек неизвесно на терену. Нисмо ни очекивали да ћемо имати лаку партију. Тактички смо добро одиграли прво полувреме, нисам сигуран да ли су уопште гости имали прилику за гол. Борили смо се и чекали смо прилику до тог 60. минута. Родић је фантастично истрчао, а Вукановић постигао одличан гол. Крајем првог и почетком другог полувремена екипа Јанг бојс била је агресивнија, али смо успели да се одбранимо и да заслужено уђемо у Лигу шампиона – закључио је Марин.

Извор: ФК Црвена звезда

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама