Fudbal Fudbal/Vesti

Šabanadžović: Zvezda ima veliku šansu da opet igra Ligu šampiona

Ekipa našeg portala kontaktirala je u toku jučerašnjeg dana još jednog bivšeg Zvezdinog prvotimca, Refika Šabanadžovića, ali obzirom da je u to vreme bio u Atini čuli smo se tek danas, dva dana nakon utakmice Zvezde i Jang Bojsa.

Šabanadžović zbog obaveza koje je imao nije bio u mogućnosti da odgleda meč iz Berna, ali je rekao sledeće:

“Zvezda i ove sezone ima veliku šansu da opet igra Ligu šampiona. Vidi se kontinuitet u klubu i to raduje. Ni jedna ekipa, pa ni Jang Bojs, nije naivna i u sledeću utakmicu u utorak treba uči skoncentrisano od samog početka, ali verujem da će Marakana opet biti krcata i da će to biti još jedna prevaga na stranu Crvene zvezde.”

Kada smo ga pitali da nam kaže kolike su procentualno šanse na strani srpskog šampiona, Šabanadžović je rekao: “60:40.”

Zajedno sa još nekim bivšim saigračima iz one slavne generacije bio je prošle sezone na nekim utakmicama, pa kaže: “Naravno, nadam se da ću i ove sezone doći na neku od utakmica Lig šampiona u Beograd. Iako imam puno obaveza, uvek je lepo doći na Zvezdine utakmice. Još samo da vidimo ko će nam sve biti protivnici”, uz osmeh odgovara Refik i upućuje nam poziv da se vidimo u Sarajevu i da podrobnije porazgovaramo kada Zvezda bude igrala ovo elitno takmičenje.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama