Фудбал Фудбал/Вести

Шабанаџовић: Звезда има велику шансу да опет игра Лигу шампиона

Екипа нашег портала контактирала је у току јучерашњег дана још једног бившег Звездиног првотимца, Рефика Шабанаџовића, али обзиром да је у то време био у Атини чули смо се тек данас, два дана након утакмице Звезде и Јанг Бојса.

Шабанаџовић због обавеза које је имао није био у могућности да одгледа меч из Берна, али је рекао следеће:

“Звезда и ове сезоне има велику шансу да опет игра Лигу шампиона. Види се континуитет у клубу и то радује. Ни једна екипа, па ни Јанг Бојс, није наивна и у следећу утакмицу у уторак треба учи сконцентрисано од самог почетка, али верујем да ће Маракана опет бити крцата и да ће то бити још једна превага на страну Црвене звезде.”

Када смо га питали да нам каже колике су процентуално шансе на страни српског шампиона, Шабанаџовић је рекао: “60:40.”

Заједно са још неким бившим саиграчима из оне славне генерације био је прошле сезоне на неким утакмицама, па каже: “Наравно, надам се да ћу и ове сезоне доћи на неку од утакмица Лиг шампиона у Београд. Иако имам пуно обавеза, увек је лепо доћи на Звездине утакмице. Још само да видимо ко ће нам све бити противници”, уз осмех одговара Рефик и упућује нам позив да се видимо у Сарајеву и да подробније поразговарамо када Звезда буде играла ово елитно такмичење.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама