Фудбал Фудбал/Вести

Марин и Борјан: Звездаши су увек уз нас, можемо до Лиге шампиона!

Фудбалери Црвене звезде ремизирали су у првој утакмици плеј-офа Лиге шампиона против швајцарког првака Јанг бојса, а свој доживљај после утакмице пренели су нам капитен Марко Марин и голман Милан Борјан.
– Не знам да ли да будем срећан после 2:2. Имали смо предност и фантастичан резултат, али када се хладне главе сагледа ситуација можемо рећи да смо задовољни исходом. Реванш је пред нашим навијачима, што нам је велики плус који морамо искористити. Ривал сад зна како играмо, показали смо да умемо и да нападнемо, будемо офанзивни. Имали смо прилике да дамо и трећи гол, али нема времена за жаљење. Надам се да ћемо у Београду одиграти још ефикасније – изјавио је фудбалски архитекта и додао:
– Екипа Јанг бојса је одличан тим, али им неће бити лако на Маракани. Имају физички спремне играче, јаке и на психичком пољу, али увек је другачија прича на нашем стадиону. Спремићемо се добро за реванш и не сумњам да ћемо остварити жељени исход.
Песма наших навијача чула се и на загревању, а наш капитен је истакао њихову важност у сваком мечу.
– За утакмице које не играмо на нашем стадиону феноменално је имати подршку као што је била у Швајцарској. Звездаши су увек ту за нас, бодре нас на свакој утакмици и стварно су наш дванаести играч. Сигуран сам да ће у Београду бити још задовољнији и срећнији и да ћемо уз њихову подршку доћи до жељеног исхода, а то је пролазак даље – закључио је Марин.
Јунак пенал серије против Копенхагена пружио је још једну добру партију, а пред реванш сусрет са швајцарским представником не скрива оптимизам.
– Имали смо добар резултат на почетку другог полувремена, али десио се пенал који према мом мишљењу није постојао. На Маракани ћемо да се боримо и да пред нашим навијачима уђемо у Лигу шампиона и тиме обрадујемо све звездаше. Верујем у саиграче и стручни штаб, радићемо анализу и пробаћемо да остваримо позитиван резултат – истакао је чувар мреже нашег клуба и осврнуо се на лични учинак у Берну:
– Лако је са стране гледати и причати да ли сам могао боље да интервенишем. Био је тежак ударац код првог гола и наравно да сам могао боље да реагујем, али дешава се. Захвалан сам Богу за одбране и за све ове успехе које смо направили. Морамо да наставимо да се боримо за овај грб и навијаче који нас мотивишу на сваком кораку. Ми у екипи радимо једни за друге, одлично смо нападали, добро смо се бранили и остаје нам да се адекватно припремимо пред реванш меч и да уђемо у Лигу шампиона.
Извор: ФК Црвена звезда

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама