Fudbal Fudbal/Vesti

Degenek: U Beogradu će sve goreti!

Po receptu iz Salcburga, Miloš Degenek je probudio u ekipu. Pogodak našeg štopera doneo je izjednačenje i niz uzbuđenja, a posle utakmice koja je završena rezultatom 2:2 sjajni defanzivac je sumirao utiske.

NIK_1671540дегенек.jpg

– Teška utakmica, sa mnogo kvaliteta na obe strane. Rival je imao prednost jer igra na veštačkoj podlozi svake druge nedelje dok je nama ovo tek drugi susret na sintetičkoj travi. Hvala navijačima na podršci, ima dosta stvari u našoj igri koje su pozitivne i dosta detalja koje smo naučili o rivalu pred revanš zakazan za utorak – rekao je Degenek.

Udarac iz ugla Marka Marina defanzivac koji se ovog leta vratio u naše redove dočekao je glavom i prosledio u dalji ugao za slavlje zvezdaša.

– Drago mi je zbog gola, ali znatno mi je bitnije da prođemo u naredu fazu. Srećan sam što sam postigao pogodak u ovako važnom trenutku, veoma mi znači. Proslavio sam ga sa bratom i majkom koji su bili na tribinama, a sudija me je opomenuo da za takvo slavlje mogu da dobijem karton. Završilo se mojim izvinjenjem. Pogodak koji sam postigao podseća na gol Bena u Salcburgu. Ipak, tek je poluvreme. Rival će se “zategnuti” pred gostovane, ali verujem da će sve goreti u Beogradu. Imali smo sjajnu podršku na gostovanju, hvala navijačima, a očekujem punu Marakanu, pun grad, podršku i sa krova Marakane jer bi bilo fenomenalno da na našem stadionu uđemo u Ligu šampiona.

Sjajni štoper osvrnuo se i na VAR tehnologiju.

– Igrao sam u Arabiji šest meseci i tamo se koristi VAR tehnologija. Da je penal dosuđen nama govorili bismo da je sjajna promena. Situacija je takva kakva jeste. Neki će reći da je bio penal, drugi da nije. Mislim da bez VAR tehnologije sudija ne bi svirao penal, ali to je fudbal i sastavni deo moderne igre – stavio je tačku Degenek.

Izvor: FK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama