Фудбал Фудбал/Вести

Дегенек: У Београду ће све горети!

По рецепту из Салцбурга, Милош Дегенек је пробудио у екипу. Погодак нашег штопера донео је изједначење и низ узбуђења, а после утакмице која је завршена резултатом 2:2 сјајни дефанзивац је сумирао утиске.

NIK_1671540дегенек.jpg

– Тешка утакмица, са много квалитета на обе стране. Ривал је имао предност јер игра на вештачкој подлози сваке друге недеље док је нама ово тек други сусрет на синтетичкој трави. Хвала навијачима на подршци, има доста ствари у нашој игри које су позитивне и доста детаља које смо научили о ривалу пред реванш заказан за уторак – рекао је Дегенек.

Ударац из угла Марка Марина дефанзивац који се овог лета вратио у наше редове дочекао је главом и проследио у даљи угао за славље звездаша.

– Драго ми је због гола, али знатно ми је битније да прођемо у нареду фазу. Срећан сам што сам постигао погодак у овако важном тренутку, веома ми значи. Прославио сам га са братом и мајком који су били на трибинама, а судија ме је опоменуо да за такво славље могу да добијем картон. Завршило се мојим извињењем. Погодак који сам постигао подсећа на гол Бена у Салцбургу. Ипак, тек је полувреме. Ривал ће се “затегнути” пред гостоване, али верујем да ће све горети у Београду. Имали смо сјајну подршку на гостовању, хвала навијачима, а очекујем пуну Маракану, пун град, подршку и са крова Маракане јер би било феноменално да на нашем стадиону уђемо у Лигу шампиона.

Сјајни штопер осврнуо се и на ВАР технологију.

– Играо сам у Арабији шест месеци и тамо се користи ВАР технологија. Да је пенал досуђен нама говорили бисмо да је сјајна промена. Ситуација је таква каква јесте. Неки ће рећи да је био пенал, други да није. Мислим да без ВАР технологије судија не би свирао пенал, али то је фудбал и саставни део модерне игре – ставио је тачку Дегенек.

Извор: ФК Црвена звезда

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама