Košarka Košarka/Vesti

Crvena zvezda odradila prvi trening u novoj sezoni

KK Crvena zvezda mts odradio je prvi trening u sezoni 2019/2020. Pod vođstvom stručnog štaba predvođenog trenerom Milanom Tomićem crveno-beli su načinili prvi korak u cilju da spremno dočekaju početak takmičarske godine.

Košarkaši Crvene zvezde mts i zvanično su počeli pripreme u četvrtak u Beogradu, nakon trodnevnih obaveznih testiranja i lekarskih pregleda, koji su pokazali da su prvotimci kroz individualni rad spremno dočekali okupljanje i početak nove sezone.

Trener Milan Tomić i stručni štab sa takmičarskim sastavom za sezonu 2019-2020 u narednim danima dva puta dnevno kroz treninge, fokusiraće se na sticanju fizičke snage ekipe.

I pored činjenice da je kao i na početku svakih priprema, prioritet sticanje snage pred vrlo zahtevnu i tešku sezonu, deo treninga osim rada u teretani, biće iskorišćen i za rad sa loptom i postepeno uigravanje tima.

U tom ritmu (dva treninga dnevno, teretana, trčanje i taktičko-tehnički deo treninga) ekipa će se pripremati u narednim danima, do prve utakmice sa nemačkim Oldenburgom koja je zakazana za 1. septembar u „Štark areni” i koja će biti zatvorenog tipa.

Podsetimo, osim utakmice sa Oldenburgom, crveno-bele čekaju i provere sa Darušafakom, Mornarom, dve utakmice sa Olimpijakosom, jedna sa Peristerijem, pre puta u Zagreb i prve zvanične utakmice na ABA Superkupu u dvorani „Dražen Petrović” protiv Koper Primorske koja je na programu 26.09.2019.godine.
Izvor: KK Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama