Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Najava utakmica

Milojević – Daćemo sve od sebe da obradujemo zvezdaše

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Fudbaleri Crvene zvezde će u dvomeču protiv Jang bojsa pokušati da ponove prošlosezonski uspeh i da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona. Privi susret zakazan je za sutra od 21 čas u Bernu, a pred utakmicu sa prvakom Švajcarske Vladan Milojević je izneo očekivanja.

– Predstoji nam teška utakmica. Plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona je faza u kojoj nema lakih protivnika. Došli smo sa željom da pružimo dobru partiju i da damo sve od sebe na terenu. Igramo protiv vrlo dobre ekipe o čemu svedoči činjenica da je Jang bojs prvak svoje zemlje i prošlogodišnji učesnik Lige šampiona. Biće ovo prvih 90 minuta, a očekuje nas i drugo poluvreme u Beogradu. Bitno mi je da pružimo sve od sebe i odigramo najbolje što umemo. Očekujem zanimljivu utakmicu – rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Zvezda će i na gostovanju imati značajnu podršku najvernijih pristalica.

– Ne znam zašto se potencira priča o incidentima i ne znam koliko je javnost u Švajcarskoj upoznata sa činjenicom da je naš klub imao najbolju atmosferu na utakmicama prethodne sezone. Zvezdaši su iz moje perspektive osvojili prvo mesto u Ligi šampiona. Naši navijači su veoma odani, vole klub i do sad nije bilo incidenata, a siguran sam da će nas i sutra podržati na najbolji način. Ponosan sam, kao i moji igrači, jer će zvezdaši sutra biti pobednici na tribinama. U to sam ubeđen, a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo. Moram da priznam da je već malo neukosno potencirati ponašanje Srba jer smo videli ponašanje i navijača drugih nacionalnosti.

Sve na stadionu prvaka Švajcarske je u znaku lige šampiona što je probudilo sećanja našeg stratega na prethodnu sezonu.

– Inspiracija je velika, stadion izgleda veoma lepo. Radimo za naš klub, borimo se i pokušaćemo da opet uđemo u elitu. Ipak, ne razmišljamo o grupnoj fazi već samo o Jang bojsu. Moramo da izađemo i pružimo maksimum iz apsolutno poštovanje prema rivalu, jer ne predstavljamo samo sebe već i našu zemlju i naš narod – izjavio je Milojević.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama