.

Crveno-beli započeli novu sezonu

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Prva grupa prvotimaca Crvene zvezde mts obavila je u ponedeljak u prostorijama ordinacije ’’Vita Madžima’’ neophodna testiranja i lekarske preglede.

U ponedeljak 19.08. Crvena zvezda mts je zvanično započela sezonu 2019/2020. Prva od tri grupe prvotimaca okupila se u prostorijama ordinacije ’’Vita Madžima’’ na Čukaričkoj Padini u cilju da obave detaljne preglede, analize i testiranja pod nadžorom klupskog lekara dr Nebojše Mitrovića i osoblja ’’Vita Madžima’’

To je bila prilika da se šampioni ABA lige i prvenstva Srbije ponovo sretnu. Prvu grupu je predvodio kapiten Branko Lazić, a tu su bili i Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Stratos Perperoglu, Nemanja Nenadić, Boriša Simanić, Filip Čović i Majkl Odžo.

Svi oni su pokazali zavidne rezultate na testiranjima jer su pored više nego zasluženog odmora pauzu između dve sezone iskoristili i za individualan rad, sledeći plan koji im je pripremio stručni štab crveno-belih. Kako smo već isticali, prvi trening zakazan je za 22.08, a pripremne utakmice započinju već 01.09. pa je jasno da crveno-beli nemaju previše vremena da uđu u predtakmičarski ritam. Iz tog razloga je veoma važno što su prvotimci Crvene zvezde i ovog puta pokazali visok nivo profesionalizma tokom letnje pauze.

U utorak i sredu će još dve grupe igrača obaviti neophodna testiranja i preglede. Do kraja tekuće nedelje očekuje se da sastav bude kompletan.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama