Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci nastavili pobednički niz

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Omladinci Crvene zvezde ostvarili su treću pobedu u nizu, savladavši Vojvodinu rezultatom 2:0. Pogotke za naš tim postigli su Burmaz u 42. i Pantović u 50. minutu susreta.

Crvena zvezda – Vojvodina 2:0 (1:0)

Sudija: Milan Stefanović.

Strelci: Burmaz u 42′ i Pantović u 50′.

Crvena zvezda: Katić, Gačić, Radović (od 82. Blagojević), Odada, Lukić, Milikić, Pantović, Novaković (od 66. Matić), Babić, Burmaz, Piplica (od 66. Radulović).

Vojvodina: Dražić, Vasiljev, Kljajić (od 67. Stanić), Đurković, Ivan, Brborić, Grek, Kokanović (od 67. Pantić), Martinkevič (od 55. Matković), Đurić (od 77. Radmilović), Novevski.

Žuti karton: Ivan (Vojvodina).

Naši biseri su vrlo silovito otvorili susret i već na samom startu meča mogli su da postignu nekoliko pogodaka. U prvih deset minuta, sjajne prilike su imali Babić i Piplica. Fenomenalnu šansu u 15. minutu imao je i Pantović kada je nakon odbitaka u šesnaestercu gađao direktno u golmana. Zapretili su i Novosađani u 20. minutu, ali se istakao čuvar mreže našeg tima Katić. Lopta u mreži gostiju viđena je u 26. minutu, ali je sudija poništio pogodak zbog faula raspoloženog Babića. Ipak, omladinci Crvene zvezde postigli su gol u 42. minutu, Radović je izveo korner, lopta se odbila do Burmaza koji je makazicama poslao loptu u mrežu i doneo veliko slavlje našim talentima.

Prednost su učenici Slavoljuba Đorđevića uvećali u 50. minutu kada je Piplica sjajno probio po levoj strani, potom odigrao do Babića koji je prosledio loptu desno, za Pantovića, da bi krilni napadač našeg tima snažnim udarcem zatresao mrežu rivala i nastavio golgeterski niz. Pokušavali su puleni Slavoljuba Đorđevića da povećaju prednost, pre svega preko Babića i Pantovića, ali rezultat je ostao 2:0 za Crvenu zvezdu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama