Fudbal Fudbal/Vesti

Anketa: Navijači biraju treću garnituru dresova

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Navijači Crvene zvezde imaju privilegiju da odaberu treću garnituru dresova za sezonu 2020/21 glasanjem na Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone.

Crvena zvezda uvažava mišljenje svakog svog navijača, pa će tako svi članovi Crvene zvezde koji su registrovani na našoj aplikaciji za mobilne telefone moći da glasaju i odluče kako će izgledati treća garnitura dresova u narednoj sezoni.

U ponudi su tri varijante dresa, a u jednoj, onoj koju vi izaberete, naši fudbaleri će nastupati naredne sezone. Sva tri dresa su crvene boje, što je promena u odnosu na treću garnituru iz ove sezone. Dresovi za koje možete da glasate na sebi imaju različite pruge, a koji raspored je vaš favorit reći ćete nam u anketi.

Da biste učestvovali u glasanju potrebno je da imate važeću člansku kartu Crvene zvezde i da ste registrovani na našoj aplikaciji za mobilne telefone na kojoj se glasanje i odvija.

Anketa je otvorena do nedelje u ponoć, kada ćemo saznati kako će izgledati treća garnitura dresova u sezoni 2020/21.

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

  • Zasto samo formalni clanovi glasaju. Ima nas koji smo od rodjenja navijaci ali nismo formalno clanovi. Sustina price je da svi kojima Zvezda znaci treba da glasaju. Nisu ovo ipak izbiri za organe kluba nego za dres….

Skoči na traku sa alatkama