Фудбал Фудбал/Вести

Анкета: Навијачи бирају трећу гарнитуру дресова

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Навијачи Црвене звезде имају привилегију да одаберу трећу гарнитуру дресова за сезону 2020/21 гласањем на Звездиној апликацији за мобилне телефоне.

Црвена звезда уважава мишљење сваког свог навијача, па ће тако сви чланови Црвене звезде који су регистровани на нашој апликацији за мобилне телефоне моћи да гласају и одлуче како ће изгледати трећа гарнитура дресова у наредној сезони.

У понуди су три варијанте дреса, а у једној, оној коју ви изаберете, наши фудбалери ће наступати наредне сезоне. Сва три дреса су црвене боје, што је промена у односу на трећу гарнитуру из ове сезоне. Дресови за које можете да гласате на себи имају различите пруге, а који распоред је ваш фаворит рећи ћете нам у анкети.

Да бисте учествовали у гласању потребно је да имате важећу чланску карту Црвене звезде и да сте регистровани на нашој апликацији за мобилне телефоне на којој се гласање и одвија.

Анкета је отворена до недеље у поноћ, када ћемо сазнати како ће изгледати трећа гарнитура дресова у сезони 2020/21.

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

  • Zasto samo formalni clanovi glasaju. Ima nas koji smo od rodjenja navijaci ali nismo formalno clanovi. Sustina price je da svi kojima Zvezda znaci treba da glasaju. Nisu ovo ipak izbiri za organe kluba nego za dres….

Скочи на траку са алаткама