Фудбал Фудбал/Вести

Шта ће Недић у Звезди???

Када је Новак Недић недавно путовао са црвено-белима у Хелсинки, нисмо се оглашавали. Разлог, и поред видљивог незадовољства великог броја Звездиних навијача, био је тај да се циљ клуба (а то је пласман у наредну рунду квалификација за Лигу шампиона) стави изнад свега и да се превише не таласа.

Међутим, данас је РСБ портал објавио да је Новак Недић, иначе генерални секретар Владе Србије и донедавни истакнути члан управе вечитог ривала, у уз све то човек који ни на који начин не жели добро Кошаркашком клубу Црвена звезда и који увелико шурује са председником Партизана, Остојом Мијаиловићем, постао члан Фудбалског клуба Црвена звезда.

Заиста нам ни у ком случају није јасно шта су овим потезом хтели да ураде водећи људи у нашем клубу и какву поруку, овим потезом, шаљу свим Звездиним навијачима.

Бес искрених и правих звездаша куља на друштвеним мрежама. Слободно можемо да кажемо, са правом. Људи који воле Звезду и којима су црвено-беле боје заштитни животни знак не желе да виде такву особу, не само у клубу, него не желе да је виде ни близу клуба.

Зато и ми овом приликом дижемо глас и желимо да кажемо: НЕДИЋУ, ШТО ДАЉЕ ОД ЗВЕЗДЕ!!!

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама