Odbojka Odbojka/Vesti Odbojkaši SDCZ

Crveno-beli krenuli u novu sezonu

Izvor: OKCZ, zvanični sajt

Odbojkaši Crvene zvezde počeli su pripreme za sezonu 2019/20.

Na prvom okupljanju i treningu trener Tomislav Kukanjac je imao na raspolaganju kompletnu ekipu, petnaest igrača: tehničari kapiten Vlado Petković i Miloš Popović, korektori Lazar Dodić i Nikola Meljanac, primači Milutin Nejić, Luka Tadić, Aleksandar Andonović, Aleksa Nikolić i Veljko Mašulović, srednji blokeri Marko Sinđelić, Nikola Pavlović, Stefan Fet i Uroš Nikolić, libera Predrag Jevtić i Filip Trifunović.

Prvi trening je bio kombinovan, na početku priprema fokus će biti usmeren na sticanju fizičke kondicije, dok će se rad sa loptom i taktički treninzi vremenom pojačavati.

Trener osvajača Kupa Srbije Tomislav Kukanjac istakao je očekivanja Crvene zvezde u novoj sezoni.

– Očekivanja u ovoj sezoni što se tiče Crvene zvezde su kao i svake godine, prvo da se borimo da budemo konkurentni u borbi za finala, što se tiče takmičarskog dela. Drugi zadatak je da svake godine afirmišemo mlade igrače. To su naši ciljevi i zadaci.

Tokom pripremnog perioda crveno-bele očekuju provere u vidu turnira i prijateljskih mečeva kako bi što spremnije dočekali start nove sezone.

– Plan priprema je uobičajen, radićemo devet nedelja u Beogradu pre prve takmičarske utakmice, pre Superkupa Srbije. U planu su i odlasci na turnire, početkom septembra imaćemo i goste iz Slovenije, sa kojima ćemo i odigrati pripremne utakmice. Kao i svake godine imaćemo desetak trening utakmica. To je shodno planu i mogućnostima – jasan je Zvezdin strateg.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama