Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Najava utakmica Fudbal/Omladinski pogon

Direktni prenosi večitih derbija

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Uprkos činjenici da je superligaški susret između Voždovca i Crvene zvezde odložen, zvezdaše sutra očekuje veoma bogat fudbalski dan.

Posle višemesečne pauze sutra će se ponovo zakotrljati lopta u kadetskoj, omladinskoj i Prvoj ligi Srbije, a svaki korak tri selekcije naših najstarijih bisera biće ispraćen putem prenosa koje ste već navikli da gledate na našem Jutjub kanalu Zvezda kids.

Prenosi su, osim na Jutjubu dostupni i zvezdašima na Fejsbuku, a voljom žreba premijeru će ukrasiti prava fudbalska poslastica.

Sezonu uživo prenosa će otvoriti naši omladinci koji će u subotu od 10 časova ugostiti večitog rivala na terenima iza juga Marakane.

Večitim derbijem uz direktan prenos zavesu će podići i naši kadeti koji na teren u Ljutice Bogdana izlaze istog dana od 19 časova.

Upravo večiti derbiji predstavljaju duele u juniorskoj konkurenciji koji su privukli najviše pažnje do sad o čemu svedoči podatak da je prethodna dva omladinska susreta preko Jutjuba je gledalo preko 35.000 ljudi. Još veće interesovanje privukli su kadetski  derbiji koje je gledalo više od 45.000 gledalaca.

Između premijernih izazova selekcija koje sa klupa predvode Slavoljub Đorđević i Marko Neđić prvi meč u sezoni odigraće i naš B tim Grafičar.

Izabranici Milije Žižića gostuju Zlatiboru od 17.30 časova, ali će prenos tog susreta biti naknadno emitovan na kanalu Zvezda kids.

Imajući u vidu da smo emitovanjem prenosa u prethodne dve sezone formirali publiku koja prati svaki korak naših bisera, sadržaj pre i posle prenosa ćemo se truditi da obogatimo najavama pre meča, ali i izjavama naših igrača i trenera posle susreta.

Sadržajan vikend zvezdaše očekuje i za sedam dana kad će kadeti prvenstveni put nastaviti još jednim derbijem, protiv Teleoptika, a Grafičar premijerom pred domaćom publikom protiv Žarkova.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama