Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Најава утакмица Фудбал/Омладински погон

Директни преноси вечитих дербија

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Упркос чињеници да је суперлигашки сусрет између Вождовца и Црвене звезде одложен, звездаше сутра очекује веома богат фудбалски дан.

После вишемесечне паузе сутра ће се поново закотрљати лопта у кадетској, омладинској и Првој лиги Србије, а сваки корак три селекције наших најстаријих бисера биће испраћен путем преноса које сте већ навикли да гледате на нашем Јутјуб каналу Звезда кидс.

Преноси су, осим на Јутјубу доступни и звездашима на Фејсбуку, а вољом жреба премијеру ће украсити права фудбалска посластица.

Сезону уживо преноса ће отворити наши омладинци који ће у суботу од 10 часова угостити вечитог ривала на теренима иза југа Маракане.

Вечитим дербијем уз директан пренос завесу ће подићи и наши кадети који на терен у Љутице Богдана излазе истог дана од 19 часова.

Управо вечити дербији представљају дуеле у јуниорској конкуренцији који су привукли највише пажње до сад о чему сведочи податак да је претходна два омладинска сусрета преко Јутјуба је гледало преко 35.000 људи. Још веће интересовање привукли су кадетски  дербији које је гледало више од 45.000 гледалаца.

Између премијерних изазова селекција које са клупа предводе Славољуб Ђорђевић и Марко Неђић први меч у сезони одиграће и наш Б тим Графичар.

Изабраници Милије Жижића гостују Златибору од 17.30 часова, али ће пренос тог сусрета бити накнадно емитован на каналу Звезда кидс.

Имајући у виду да смо емитовањем преноса у претходне две сезоне формирали публику која прати сваки корак наших бисера, садржај пре и после преноса ћемо се трудити да обогатимо најавама пре меча, али и изјавама наших играча и тренера после сусрета.

Садржајан викенд звездаше очекује и за седам дана кад ће кадети првенствени пут наставити још једним дербијем, против Телеоптика, а Графичар премијером пред домаћом публиком против Жаркова.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама