Fudbal Fudbal/Vesti

Odložena utakmica Voždovac – Crvena zvezda

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Direktor Superlige Srbije prihvatio je molbu našeg kluba da utakmica 3. kola domaćeg takmičenja između Voždovca i Crvene zvezde bude odložena.

Zbog gustog rasporeda prouzrokovanog paralelnim borbama na domaćoj i internacionalnoj pozirnici Crvena zvezda je na adresu Superlige Srbije poslala molbu da gostovanje Voždovcu zakazano za subotu 3. avgusta od 20 časova bude odloženo.

Sa Terazija je stigao potvrdan odgovor uz želju da izabranici Vladana Milojevića ostvare što bolji rezultat u UEFA takmičenju i napomenu da će termin odigravanja susreta biti naknadno određen u zavisnosti od internacionalnih obaveza Crvene zvezde.

Utakmica protiv gradskog rivala trebalo je da se odigra u subotu u Zaplanjskoj ulici, a crveno-beli naredne izazove u prvenstvu dočekuju sa stopostotnim učinkom odnosno dve pobede u dva kola. Poraze rezultatom 2:0 u prethodne dve nedelje pretrpeli su Javor i Radnički.

Podestimo, naš klub sutra od 18 časova gostuje Helsinkiju u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i ukoliko eliminiše šampiona Finske već narednog utorka će dočekati boljeg iz dvomeča Kopenhagen – Nju Seints.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama