Fudbal Fudbal/Vesti

Milojević – Bitna pobeda, okrećemo se Helsinkiju

Izvor: FK Crvena zvezda

Pogocima Milana Pavkova i El Fardu Bena naš tim je savladao Radnički (2:0), a posle druge prvenstvene utakmice Vladan Milojević je sumirao utiske.
540milojevic_5d3cb6c077ee7.jpg

– Čestitam igračima Radničkog i mojim igračima. Utakmica je bila onakva kakvu sam očekivao. Pred duel sam rekao da nemamo izbor i da moramo da koristimo igrče koji nisu potpuno spremni. Nije lako to učiniti u derbiju sa Radničkim, ali to je nešto što moramo da istrpimo. Bilo je igrača poput Degeneka, Pankova i Kanjasa koji su prvi put bili starteri. Ima dosta dobrih stvari, ali se desi i pad u nekim momentima. Posebno sam zadovoljan odnosom prema igri. Idemo dalje i okrećemo se već narednim utakmicama – rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde i dodao:

– Imao je i Radnički svoje šanse, možda je trebao i da postigne pogodak. Čestitam im na igri i želim sreću u nastavku takmičenja, biće svakako konkurentni u vrhu tabele i ove sezone.

Milojević je istakao značaj podrške koju zvezdaši sa tribina daju našem timu.

– Zahvalan sam navijačima na podršci. Danas smo imali priliku da vidimo novajlije poput Žandera i Kanjasa, ostalo je još da vidimo Tomanea. Moram da verujem u njih i da budem strpljiv, a sve ostalo će doći. Ne razmišljam o rezultatu. Bitno je da smo upisali tri boda, a misli su mi prevashodno usmerene ka tome kako da igrače najbolje opotavimo i pripremimo za naredni duel koji nas očekuje u Helsinkiju – izjavio je Milojević.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama