Фудбал Фудбал/Вести

Милојевић – Битна победа, окрећемо се Хелсинкију

Извор: ФК Црвена звезда

Погоцима Милана Павкова и Ел Фарду Бена наш тим је савладао Раднички (2:0), а после друге првенствене утакмице Владан Милојевић је сумирао утиске.
540milojevic_5d3cb6c077ee7.jpg

– Честитам играчима Радничког и мојим играчима. Утакмица је била онаква какву сам очекивао. Пред дуел сам рекао да немамо избор и да морамо да користимо игрче који нису потпуно спремни. Није лако то учинити у дербију са Радничким, али то је нешто што морамо да истрпимо. Било је играча попут Дегенека, Панкова и Кањаса који су први пут били стартери. Има доста добрих ствари, али се деси и пад у неким моментима. Посебно сам задовољан односом према игри. Идемо даље и окрећемо се већ наредним утакмицама – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде и додао:

– Имао је и Раднички своје шансе, можда је требао и да постигне погодак. Честитам им на игри и желим срећу у наставку такмичења, биће свакако конкурентни у врху табеле и ове сезоне.

Милојевић је истакаo значај подршке коју звездаши са трибина дају нашем тиму.

– Захвалан сам навијачима на подршци. Данас смо имали прилику да видимо новајлије попут Жандера и Кањаса, остало је још да видимо Томанеа. Морам да верујем у њих и да будем стрпљив, а све остало ће доћи. Не размишљам о резултату. Битно је да смо уписали три бода, а мисли су ми превасходно усмерене ка томе како да играче најбоље опотавимо и припремимо за наредни дуел који нас очекује у Хелсинкију – изјавио је Милојевић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама