Hokej Hokej/Vesti

Završen predpripremni period mlađih selekcija

Uz odličnu organizaciju i koordinaciju našeg hokejaškog kluba i uz veliku žrtvu roditelja koji su sve finansirali, mlađe kategorije SKHL Crvena zvezda su uspešno završile predpripremni period za sezonu 2019/20 za sve takmičarske selekcije. Podesetimo da Beograd kuburi sa ledom u ovo doba godine, pa klub i roditelji čine velike napore kako bi deca dobila adekvatne uslove za treniranje i pripremu.

Ovaj predpripremni period odrađen je u mesecima maj i juni, a mesec jili je predviđen za aktivan odmor svih selekcija kao i stručnih timova.

Zahvaljuljući dobroj saradnji klubova van naše zemlje i velikog interesovanja roditelja, aktivni odmor pojedini igrači će da iskoriste za odlazak na kampove  u Sloveniju, Slovašku ili Češku.
Takođe, u tom periodu se i treneri edukuju za rad u mlađim selekcijama.

Prva grupa (početak jula), koja broji osam (8) učesnika, bila je na kampu u Maribor na kome su proveli sedam (7) dana na ledu i suvom, sa trenerom Jovanović Ivanom.

Druga grupa (sredina jula), od sedam (7) ucesnika, biće na kamp na Bledu sa trenerom Stević Vukašinom.

Početak priprema za takmičarsku sezonu kreće početkom avgusta, na suvom, u Beogradu, dok jedna grupa igrača odlazi u Maribor kao gosti Hokej kluba Maribor.

Na kraju avgusta meseca, od 18.08 – 28.08., klubske pripreme, od 10 dana, biće u Češkoj.

Kako kaže legenda Crvene zvezde, Vojislav Šilja Koljenšić, ovo se sve radi da bi se sve selekcije (a njih u Crvenoj zvezdi ima osam (8)) što bolje pripremile za novu sezomu.

Inače, Crvena zvezda je jedini klub koji ima osam (8) selekcija, dok su ostali klubovi za sledeću sezonu prijavili svega 2 do 3 selekcije.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama