Košarka Košarka/Vesti

Delegacija kluba u poseti Kuzmiću, sve ide nabolje

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Tročlana delegacija KK Crvena zvezda mts posetila je u petak popodne povređenog Ognjena Kuzmića i informisala se od lekarskog tima o njegovom oporavku.

Delegacija KK Crvena zvezda mts obišla je u petak uz dozvolu lekara povređenog košarkaša Ognjena Kuzmića koji se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu.

Prilikom kraće posete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju KK Crvena zvezda mts o postoperativnom oporavku Ognjena Kuzmića. Tom prilikom predsednik kluba Nebojša Čović, direktor kluba Filip Sunturlić i PR kluba Igor Vujičin bili su u prilici da po prvi put vide Ognjena nakon nedeljne nesreće i uvere se u njegovo zdravstveno stanje.

Lekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem, i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Ognjen Kuzmić je u svesnom stanju, pokreće sve eksremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno.

KK Crvena zvezda mts i dalje će detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša našeg kluba.

KK Crvena zvezda mts

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama