Кошарка Кошарка/Вести

Делегација клуба у посети Кузмићу, све иде набоље

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Трочлана делегација КК Црвена звезда мтс посетила је у петак поподне повређеног Огњена Кузмића и информисала се од лекарског тима о његовом опоравку.

Делегација КК Црвена звезда мтс обишла је у петак уз дозволу лекара повређеног кошаркаша Огњена Кузмића који се налази на одељењу интензивне неге Ургентног центра у Београду.

Приликом краће посете лекарски тим информисао је трочлану делегацију КК Црвена звезда мтс о постоперативном опоравку Огњена Кузмића. Том приликом председник клуба Небојша Човић, директор клуба Филип Сунтурлић и ПР клуба Игор Вујичин били су у прилици да по први пут виде Огњена након недељне несреће и увере се у његово здравствено стање.

Лекари Ургентног центра изразили су задовољство Огњеновим тренутним стањем, и постепеним али сигурним опоравком, након операције од тешких повреда које је задобио у саобраћајној несрећи.

Огњен Кузмић је у свесном стању, покреће све ексремитете, дише својим плућима и постепено, колико је то тренутно у могућности, комуницира са лекарским тимом који о њему брине 24 часа дневно.

КК Црвена звезда мтс и даље ће детаљно информисати јавност о процесу опоравка репрезентативца Србије и кошаркаша нашег клуба.

КК Црвена звезда мтс

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

Скочи на траку са алаткама