Fudbal Fudbal/Vesti

Marin: Odlična igra i važna pobeda

Izvor: SD Crvena zvezda

Izabranici Vladana Milojevića golovima Boaćija i Marina u trijumfu 2:1 nad Suduvom izborili su plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Odlično smo ušli u utakmicu, od prvog minuta se videlo da želimo da rešimo utakmicu. Dobro smo kombinovali, Boaći je odlično reagovao i doveo nas u vođstvo već u 4. minutu. Iz izuzetno teške pozicije je uspeo da zatrese mrežu. I posle toga smo napadali i imali smo šanse i odlično smo igrali. U drugom poluvremenu, zbog igrača manje, smo propustili neke šanse, ali generalno smo bili dobri – rekao je Marin i nastavio:

– Potpuno je normalno da na početku sezone ne štima sve besprekorno na terenu. Izašli smo iz napornih priprema, vidi se da nam nedostaju takmičarske utakmice. Danas smo pokazali da imamo odličnu ekipu, dobro smo kombinovali, bili smo razigrani i ako nastavimo ovako uveren sam da ćemo daleko dogurati.

Zvezdin kapiten se, za razliku od prošle utakmice, u revanšu na terenu nalazio iza najisturenijeg igrača.

– Dobro smo analizirali prvu utakmicu i promenili smo sistem. Tu se vidi da nas stručni štab odlično radi i da smo se fantastično spremili za utakmicu. Ne treniramo samo jedan sistem, spremni smo i da reagujemo na protivnika i da promenimo sistem za jednu utakmicu onako kako nam odgovara. Danas se to isplatilo.

Prvi put na zvaničnoj utakmici na Marakani Marin je sa kapitenskom trakom na ruci izveo svoju ekipu na teren.

– Velika je čast biti kapiten Crvene zvezde. Lako je sa ovim momcima, svi su dobri, tako da je baš lepo biti u ovoj ulozi.

Fantastična podrška nosila je naše fudbalere.

Mnogo je bitno da i u kvalifikacijama imamo snažnu podršku sa tribina. Svaka utakmica je teška i bitna i zato je jako važno da pobeđujemo na domaćem terenu. Čuli smo da su naši navijači podržali Sinišu Mihajlovića i Ognjena Kuzmića, velike zvezdaše. Znam da su u teškim situacijama i zato je najbitnije da im šaljemo pozitivnu energiju. Cela Marakana ih je danas podržala i, kao i svi, nadam se da će iz svojih borbi izaći kao pobednici.

Naredni rival izabranicima Vladana Milojevića u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biće ekipa Helsinkija.

Još smo nedelju dalje, još smo uigraniji. Imaćemo i utakmicu u domaćem prvenstvu koja će nam značiti da se dodatno uigramo – poručio je Marin.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama