Фудбал Фудбал/Вести

Велики одзив у акцији Делија за обнову сезонских

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Велики одзив обележио је акцију обнове сезонских карата коју су организовале Делије данас на стадиону „Рајко Митић“.

Иако је суботом радно време Сервиса за чланство скраћено, до 16 часова, сезонске карте купило је чак 362 звездаша!

Још једном су Делије исказале оданост и љубав према свом клубу. Нешто после 12 часова, организовано од зграде Спортског друштва, Делије су кренуле ка Сервису за чланство, како би обновили претплатне карте.

Ову акцију обележио је огроман одзив Делија, велики број навијача се прикључио и дошао је како би обезбедио улазницу за Звездине утакмице наредне сезоне.

Имале су Делије јасну поруку на транспаренту:„Циљ је 20.000 сезонских улазница“. Карте ће бити у продаји до краја августа, а ми смо сигурни да можемо да дођемо до ове бројке.

Акцији Делија прикључили су се и остали звездаши. Већ од 10 сати наши навијачи почели су да стварају ред испред Сервиса за чланство, на време су заузели место како би данас постали поносни власници сезонске улазнице!

Било је и много оних који су дошли да се учлане и први пут купе претплатн карте, што нас изузетно радује.

У претходна четири дана продато је чак 1.354 сезонских улазница. После данашње акције тај број порастао је на 1.716.

С обзиром на то да се данас огроман број Делија одазвао акцији до краја радног времена нису могли сви да стигну на ред, због чега су им заказани термини за понедељак па чланство неће радити по устаљеном распореду тог дана, већ ће сезонске моћи да купе само они са заказаним терминима, а већ у уторак ће радити нормално.

Радно време Сервиса за чланство је сваког радног дана од 10 до 19 сати, као и суботом од 11 до 16 часова, а налази се на западној трибини стадиона „Рајко Митић”.

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама