Фудбал Фудбал/Вести

Жандер пето појачање

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Црвена звезда добила је ново, пето по реду, летње појачање – Бразилца Жандера. Леви бек потписао је двогодишњи уговор са црвено-белима.

Искусни бек изнео је прве импресије по доласку у клуб.

– Јако сам срећан и задовољан што имам част да будем део Звезде, клуба са великом традицијом и историјом иза себе. Захваљујем се људима из управе, као и тренеру и целом стручном штабу што су ми указали поверење да будем део Звезде и надам се да ћу то оправдати на терену – рекао је Жандер.

Звездина одбрана важи за непробојан бедем.

– Нећу сигурно бити под притиском, имам већ 30 година и довољно искуства иза себе. Сваки фудбалер воли да игра у победничком тиму који има много успеха иза себе, који игра нападачки и доминира. Верујем у себе у сваком тренутку, а верујем и у Црвену звезду.

У претходном периоду Жандер је све више пратио утакмице Црвене звезде.

-Нисам имао много прилике раније да пратим Звездине утакмице, а искрено нисам могао ни да сањам да ћу бити у овако великом клубу. Како је почело да се прича о мом трансферу у Звезду почео сам све више да пратим утакмице, гледао сам Лигу шампиона, читао на интернету о историји и драго ми је што сам део клуба.

Имао је нови Звездин бек поруку и за навијаче.

– Желим да се захвалим свим навијачима који су ми послали много порука подршке. Надам се да ћу им, са својим саиграчима, донети много радости и да ћу допринети освајању титуле у наредној сезони – поручио је Жандер.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама