Фудбал Фудбал/Вести

Томане Звездин до 2022. године

Извор: СД Црвена звезда

На стадион „Рајко Митић“ данас је параф на трогодишњи уговор са Црвеном звездом ставио португалски нападач Томане.

Четврто ново име овог прелазног рока Томане, појачаће конкуренцију у нападу српског шампиона.

Дошао сам у највећи клуб у Србији, велика ми је част што сам део овог тима богате историје, који је и прошле године оставио озбиљан траг у Лиги шампиона. Даћу све од себе да будем што бољи. Била је велика борба око мог трансфера, тако да сам изузетно срећан што сам данас овде – рекао је Томане.

Звездин нови Португалац свестан је да се од њега много очекује.

У опису мог посла је да дајем голове. Желим да се што пре прикључим екипи, да почнем да тренирам са њима и да се уклопим, како бих оправдао поверење и испунио циљеве због којих сам доведен.

Наше четврто појачање одлично познаје историју Црвене звезде.

И пре него што сам довиђен у везу са Звездом знао сам да је била шампион Европе и света и да је клуб са великом традицијом. У претходних неколико месеци сам много више и пратио утакмице и бодрио екипу. Звезда је тим који има навику побеђивања и то ми се изузетно допада.

Имао је Томане и поруку за навијаче.

Желим да будем део екипе, да помогнем остварењу циљева и да усрећим навијаче. Даћу све од себе да постижем што више голова. Желим да се захвалим на свим порукама које сам од навијача добијао за за ово време преко друштвених мрежа, као и за подршку. Јасна је обострана жеља да будем овде – поручио је Томане.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама