Odbojka Odbojka/Vesti Odbojkaši

Nastavak polufinalne serije u sredu u Subotici

Izvor: SD Crvena zvezda

Odbojkaši Crvene zvezde u sredu (18 časova) gostuju Spartaku u Subotici u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa BPŠ Superlige Srbije.

Naši odbojkaši su posle velike borbe u prvoj utakmici polufinala uspeli da povedu sa 1:0. Ekipe se sele na sever Vojvodine, a ukoliko crveno-beli naprave brejk doći će do velike prednosti i naći će se nadomak plasmana u finale.

U prvom susreta Zvezde i Spartaka videli smo neizvesnu borbu. Obe ekipe su prikazale veliku borbenost, požrtvovanje i želju za pobedom.

U prvom setu naši odbojkaši su izgubili prednost stečenu sredinom seta, pa su gosti poveli (22:25). Zvezda je uspela da izjednači (25:20), ali su Subotičani lako došli do novog vođstva (16:25). Crveno-beli su opet uzvratili, izjednačili (25:19) i meč uveli u peti set. Gosti su bolje započeli odlučujući set, ali je Zvezda posle promene strana preokrenula i na kraju slavila sa 3:2 (15:13).

Crveno-beli vode sa 1:0, a prva ekipa koja ostvari tri trijumfa u polufinalnoj seriji plej-ofa plasiraće se u finale. U drugom polufinalnom duelu Vojvodina NS seme vodi sa 1:0 protiv Mladog radnika.

Druga utakmica polufinalne serije plej-ofa BPŠ Superlige Srbije za seniore između Spartaka i Crvene zvezde na programu je u sredu 10. aprila u 18 časova u Hali sportova „Dudova šuma“ u Subotici, uz direktan TV prenos na RTS-u. Meč će suditi Dejan Rogić i Aleksandra Balandžić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama