Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице

Полуфинална серија се сели у Лајковац

Извор: СД Црвена звезда

Одбојкашице Црвене звезде у уторак (18 часова) гостују Железничару у Лајковцу у другој утакмици полуфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије.

Црвено-беле су у првом мечу после невероватног преокрета тријумфовале са 3:2 и на тај начин су повеле у полуфиналној серији.

Наше одбојкашице су одлично започеле меч, повеле са 25:20, а онда су стале. Лајковчанке су то искористиле, убедљиво добиле други сет (13:25) и изједначиле. Имала је Звезда прилику да поново дође до вођства, али су гошће у завршници трећег периода игре дошле до предности и повеле са 2:1 (21:25).

Звездине даме су у четвртом сету константно биле у заостатку. Железничар је дошао до три везане меч лопте, а онда је уследио невероватан преокрет наше екипе. Црвено-беле су изједначиле (26:24), а онда су у петом сету дошле и до победе (15:10).

Сада ће наше одбојкашице имати прилику да одиграју растерећеније и покушају да дођу до брејка и велике предности. Прва екипа која оствари три тријумфа у полуфиналној серији плеј-офа пласираће се у финале. Други полуфинални пар чине Јединство (СП) и Визура.

Друга утакмица полуфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије за сениорке између Железничара и Црвене звезде на програму је у уторак 9. априла у 18 часова у Хали спортова у Лајковцу, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Меч ће судити Мирко Јанковић и Роберт Леко.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама