Кошарка Кошарка/Вести

Обавештење за јавност пред недељну утакмицу

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Црвена звезда мтс дочекује у недељу од 19 часова екипу Будућности у утакмици 13.кола АБА лиге.

Као лидер на табели, без пораза у досадашњем току такмичења у регионалној лиги, КК Црвена звезда мтс организују меч који је проглашеном утакмицом “повишеног ризика” након састанка са представницима полиције и свих служби које су укључене у организацију ове утакмице, која се игра 30.12.2018.године у дворани “Александар Николић”.

Интересовање навијача Црвене звезде за овај меч је велико, карте по стандардним ценама за дуеле АБА лиге су пуштене у продају у четвртак. Клуб овом приликом обавештава јавност, да у складу са пропозицијама АБА лиге, али и препоруком МУП Републике Србије, размене карата за гостујуће навијаче, неће бити, осим на бази реципроцитета (КК Црвена звезда мтс добио је 20 карата за меч који је одигран у Подгорици у 2. колу АБА лиге).

КК Црвена звезда мтс такође, након састанка који је одржан у петак у просторијама клуба на Малом Калемегдану са представницима МУП-а, Жандармерије и обезбеђења, обавештава јавност да никоме од навијача КК Будућност ВОЛИ који буду дошли организовано, или самоиницијативно у Београд, неће бити дозвољен улазак у дворану.

КК Црвена звезда мтс још једном позива све своје навијаче да у недељу испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у сјајном спортском амбијенту, дође до нове победе којом би заврпшили календарску 2018.годину .

Капије дворане биће отворене два и по сата пре почетка, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

КК Црвена звезда мтс

Скочи на траку са алаткама