Košarka Košarka/Vesti Košarka/Zvezdaštvo

Novogodišnji koktel okupio crveno-belu porodicu

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Hotel ’’Crowne Plaza’’ bio je mesto okupljanja crveno-bele porodice. U prisustvu brojnih prijatelja Kluba, partnera, članova predstavništva, skupštine, menadžmenta, igrača i stručnog štaba Crvene zvezda, ali i KKŽ Crvena zvezda, održan je Novogodišnji koktel.

KK Crvena zvezda mts okupio je crveno-belu porodicu. Mesto okupljanja bio je hotel ’’Crowne Plaza’’, a cilj proslava svih ljudi koji čine Crvenu zvezdu, svih prijatelja Kluba, partnera, članova predstavništva, skupštine, menadžmenta, igrača i stručnog štaba, ali i KKŽ Crvena zvezda. Svih onih koji su tu za Crvenu zvezdu, i kada je po i kada je teško, kada osvajamo titule, ali i kada se treba podići nakon poraza i nekog izazova.

Zajedno smo sumirali godinu iskušenja, naravno i slavlja, iza koje je stajalo mnogo rada i truda. Zvanicama se prvi obratio, kako i dolikuje, neko koje uvek bio tu, delio sa ovim klubom i lepe i neke manje lepe trenutke i ko ima već sada poseban status među navijačima Crvene zvezde.

“Diskretni heroj” i “ministar odbrane” ne postaje se tako lako, atraktivni potezi, zakucavanja i precizni šutevi za tri poena nisu jedini recept. Zvezdaši više od bilo čega cene odanost klubu i požrtvovanje. Bio je tu kada je bilo teško, a tiho je pisao klupsku istoriju obaravši mnoge individualne rekorde. Svakako se izdvaja to, da je podigavši trofej namenjen prvaku Srbije Branko Lazić postao najtrofejniji igrač u dugogodišnjoj I bogatoj istoriji Crvene zvezde. I sada je tu. Ponosni kapiten je stao na binu i rekao:

’’Godina za nama je bila puna uzbuđenja i velikih utakmica za nas. Moram da istaknem da je klub nastavio da osvaja titule uprkos velikim izazovima, ali i porazima iz kojih smo uspeli da se uzdignemo i pokažemo koliko vredimo. Prethodna godina je za nas bila velika škola u dobrim i manje dobrim momentima. Crvena zvezda mora da pokazuje, a i pokazala je, koliko je veliki klub iako su izostali neki rezultatski ciljevi. Ova sezona je nova priča za nas i ono što mogu da poželim svojim saigračima i svim ljudima u klubu je dobro zdravlje, a za sve ostalo ćemo se boriti. Hvala vam svima što ste došli u ovolikom broju i ulepšali Novogodišnji koktel. Želim vam svima puno uspeha, zdravlja, sreće i uspeha. Nadam se da ćemo se na ovom mestu, dočekujući 2020. godinu, prisećati velikih pobeda koje ćemo tek da ostvarimo. Sve najbolje!’’, istakao je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

Kako je i Lazić istakao, nastavljen je kontinuitet podizanja trofeja i crveno-bela porodica se ponovo okupila na Malom Kalemegdanu u junu. Još jednim peharom stavljena je tačka na sezonu, a mislima je menadžment kluba bio okrenut ka formiranju novog stručnog štaba i igračkog kadra.

Na čelu sa prvim trenerom Milanom Tomićem crveno-beli košarkaši su vredno radili, a teren je bio najbolji pokazatelj da je Crvena zvezda mts pristupila sezoni 2018/2019 sa jasnim planom i ciljem. Sve je počelo sa peharom u Superkupu ABA lige. Ostvaren je učinak od 12 pobeda bez poraza u ABA ligi i plasman u Top 16 fazu Evrokupa. Postavljeni ciljevi ostvareni su bez velikih trzavica, a za to je svakako jedan od najzaslužnijih trener Milan Tomić koji je preuzeo reč:

’’Nisam došao danas da bih držao velike govore. Verujte mi, ovo je za mene veći stres nego da vodim ekipu protiv Real Madrida u finalu Evrolige. Svi mi koji smo danas ovde predstavljamo veliku porodicu, od predsednika Nebojše Čovića do klupske administracije, uprave… Svih vas, naših prijatelja i sponzora i to treba da budemo. Hvala vam što ste došli. Samo kao porodica možemo da budemo veseli i u 2019. godini’’, istakao je Tomić.

Nakon zvaničnog dela programa u kome su se okupljenima obratili tradicionalno i kapiten Branko Lazić, trener Milan Tomić i predsednik Nebojša Čović, i dodele nagrada, okupljeni su u ambijentu hotela „Crowne Plaza” nastavili sa druženjem i uz muziku Marije Mikić i koktelu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama