Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Звездаштво

Новогодишњи коктел окупио црвено-белу породицу

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Хотел ’’Crowne Plaza’’ био је место окупљања црвено-беле породице. У присуству бројних пријатеља Клуба, партнера, чланова представништва, скупштине, менаџмента, играча и стручног штаба Црвене звезда, али и ККЖ Црвена звезда, одржан је Новогодишњи коктел.

КК Црвена звезда мтс окупио је црвено-белу породицу. Место окупљања био је хотел ’’Crowne Plaza’’, а циљ прослава свих људи који чине Црвену звезду, свих пријатеља Клуба, партнера, чланова представништва, скупштине, менаџмента, играча и стручног штаба, али и ККЖ Црвена звезда. Свих оних који су ту за Црвену звезду, и када је по и када је тешко, када освајамо титуле, али и када се треба подићи након пораза и неког изазова.

Заједно смо сумирали годину искушења, наравно и славља, иза које је стајало много рада и труда. Званицама се први обратио, како и доликује, неко које увек био ту, делио са овим клубом и лепе и неке мање лепе тренутке и ко има већ сада посебан статус међу навијачима Црвене звезде.

“Дискретни херој” и “министар одбране” не постаје се тако лако, атрактивни потези, закуцавања и прецизни шутеви за три поена нису једини рецепт. Звездаши више од било чега цене оданост клубу и пожртвовање. Био је ту када је било тешко, а тихо је писао клупску историју обаравши многе индивидуалне рекорде. Свакако се издваја то, да је подигавши трофеј намењен прваку Србије Бранко Лазић постао најтрофејнији играч у дугогодишњој И богатој историји Црвене звезде. И сада је ту. Поносни капитен је стао на бину и рекао:

’’Година за нама је била пуна узбуђења и великих утакмица за нас. Морам да истакнем да је клуб наставио да осваја титуле упркос великим изазовима, али и поразима из којих смо успели да се уздигнемо и покажемо колико вредимо. Претходна година је за нас била велика школа у добрим и мање добрим моментима. Црвена звезда мора да показује, а и показала је, колико је велики клуб иако су изостали неки резултатски циљеви. Ова сезона је нова прича за нас и оно што могу да пожелим својим саиграчима и свим људима у клубу је добро здравље, а за све остало ћемо се борити. Хвала вам свима што сте дошли у оволиком броју и улепшали Новогодишњи коктел. Желим вам свима пуно успеха, здравља, среће и успеха. Надам се да ћемо се на овом месту, дочекујући 2020. годину, присећати великих победа које ћемо тек да остваримо. Све најбоље!’’, истакао је капитен Црвене звезде Бранко Лазић.

Како је и Лазић истакао, настављен је континуитет подизања трофеја и црвено-бела породица се поново окупила на Малом Калемегдану у јуну. Још једним пехаром стављена је тачка на сезону, а мислима је менаџмент клуба био окренут ка формирању новог стручног штаба и играчког кадра.

На челу са првим тренером Миланом Томићем црвено-бели кошаркаши су вредно радили, а терен је био најбољи показатељ да је Црвена звезда мтс приступила сезони 2018/2019 са јасним планом и циљем. Све је почело са пехаром у Суперкупу АБА лиге. Остварен је учинак од 12 победа без пораза у АБА лиги и пласман у Топ 16 фазу Еврокупа. Постављени циљеви остварени су без великих трзавица, а за то је свакако један од најзаслужнијих тренер Милан Томић који је преузео реч:

’’Нисам дошао данас да бих држао велике говоре. Верујте ми, ово је за мене већи стрес него да водим екипу против Реал Мадрида у финалу Евролиге. Сви ми који смо данас овде представљамо велику породицу, од председника Небојше Човића до клупске администрације, управе… Свих вас, наших пријатеља и спонзора и то треба да будемо. Хвала вам што сте дошли. Само као породица можемо да будемо весели и у 2019. години’’, истакао је Томић.

Након званичног дела програма у коме су се окупљенима обратили традиционално и капитен Бранко Лазић, тренер Милан Томић и председник Небојша Човић, и доделе награда, окупљени су у амбијенту хотела „Crowne Plaza” наставили са дружењем и уз музику Марије Микић и коктелу.

Скочи на траку са алаткама