Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Звездаштво Фудбал/Омладински погон

Иза југа Маракане – Здравље и трофеји

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Бисери Црвене звезде, попут првотимаца, отишли су на заслужени одмор, а најталентованија петорка са терена иза југа Маракане пре паузе открила нам је новогодишње жеље на фудбалском плану.

Богдан Јочић, један од чланова омладинске селекције који је имао запажен учинак у 2018. години, пожелео је да са саиграчима низ успеха настави и у предстојећем периоду.

– Лично бих желео да одбранимо омладинску круну и прасирамо се другу годину узастопно у Лигу шампиона за омладинце. На добром смо путу, један смо од конкурената за титулу, а надам се да ћу успесима допринети пре свега са што више асистенција и погодака – истакао је офанзивни везиста црвено-белих јуниора.

Пођеднаке жеље талентовани фудбалер имао је и за изабранике Владана Милојевића.

– Жеља, кад је први тим у питању ми је да током пролећа остваре што већу бодовну разлику и убедљиво стигну до титуле. Останак на националном трону употпунило би освајање Купа Србије и дуго прижељкивана дупла круна. Надам се да ће да наставе да играју овако, доминантни су и очекујем да сезону заврше како су започели.

Илија Бабић, нападач кадетског тима Црвене звезде, одличним играма добио је и шансу у редовима омладинаца, а генерацији 2002. чији је члан пожелео је да наставе са сјајним играма.

– Свим саиграчима желим да прођу без повреда, да их послужи здравље и да освојимо титулу. У Звезди се увек очекују најбољи резултати, рачунају се само трофеји, а ми смо у првенство ушли као браниоци кадетске круне. Очекивања доносе благи притисак, али и представљају велики мотив. Умемо да се носимо са бојама које бранимо и не сумњам у успех.

Ученик Славољуба Ђорђевића није имао дилему ни по питању жеља кад су у питању првотимци.

– Сениорима желим да понове успехе из 2018. године. Све су нас обрадовали, вратили елиту у Београд, више пута напунили Маракану. Искрено се надам да ћемо све чешће бити сведоци Лиге шампиона у Љутице Богдана.

Сагласан са Јочићем и Бабићем био је и Никола Митуљикић, најбољи млађи кадет црвено-белих.

– Сјајна јесен је како иза нас тако и иза првог тима. Успели смо да на доминантан начин, уз стопостотан учинак, окончамо годину и надам се да ћемо у следећој бити још бољи. Завршили смо полусезону са гол разликом 80:1 и прижељкујем да током пролећа будемо још ефикаснији, а да се наша мрежа не затресе више ни једном. Наравно, прижељкујем да нас избегну и повреде, што уз дуплу круну желим и првом тиму – истакао је млади фудбалски архитекта из селекције Марка Неђића.

Здравље и трофеје свим играчима Црвене звезде, како на сениорској позорници тако и у омладинској школи, пожелели су и Виктор Радојевић, леви бек и најбољи пионир, и Лазар Ђурић, офанзивац проглашен за најбољег у конкуренцији играча рођених 2005. године.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама