Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда гостује Цељу за наставак победничке серије

Хокејаши Црвене звезде имали су малу паузу од последњег сусрета против Медвешчака којег су добили убедљиво са 5:0 у Загребу. Наиме, током прошлог викенда није било утакмица за наше оклопнике, па су црвено-бели то искористили да се што боље припреме за дуеле који их у суботу и недељу (17. и 18. новембар) чекају са екипом Цеља у Словенији.

Звезда ј у овој паузи, поред припрема, искористила прилику да доведе још једног нападача. У питању је ветеран Срђан Ристић који би својим искуством могао додатно да допринесе младој екипи да буде још ефикаснија и убојитија. Верујемо да је и тренер Јовица Рус успео да пренесе на играче све своје замисли и стога очекујемо да ће наши оклопници да изађу на мегдан Цељанима пуни самопоуздања и вере у себе.

Тренутно, црвено-бели оклопници заузимају прву позицију на табели са 20 бодова из 9 одиграних утакмица, док је екипа Цеља на трећем месту са 18 бодова, али из 10 утакмица. У ппрвом двомечу, који је игран у Београду, Звездини хокејаши су били половични. У првом мечу су славили убедљицо са 5:0 док су у другом поражени резултатом 5:4 иако су до пред сам крај наши хокејаши имали предност и победу у рукама.

Утакмице у Цељу су на програму у следећим терминима:

– субота, 17. новембар, од 18 часова

– недеља, 18. новембар, од 17:30 часова

Што се преноса утакмица тиче, за сада је сигурно да преноса прве утакмице у суботу неће бити, а за недељу постоји прилика да буде преноса путем ЈуТјуб канала. О томе ћемо вас накнадно обавестити на нашем порталу.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама