Košarka Košarka/Vesti

Sa crveno-belima čarterom u Andoru

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

KK Crvena zvezda mts i “Čempions Travel” organizuju trodnevni aranžman i čarter let za Andoru gde će crveno-beli 20.novembra igrati izuzeto važnu utakmicu 8.kola Evrokupa.

KK Crvena zvezda mts poziva sve zainteresovane pristalice crveno-belih na utakmicu u Andoru, gde će srpski šampion i predstavnik naše zemlje u Evrokupu, odigrati važan meč sa domaćim istoimenom klubom.

Crveno-beli su trenutno prvi na tabeli, u prvom susretu sa Andorom slavili su rezultatom 85:79, a meč sa španskim predstavnikom igra se 20.novembra.

Ova utakmica za šampiona Srbije je izuzetno važna, a protivnik je ekipa koja je pokazala kvalitet i u Beogradu i na teškim gostovanjima poput Madrida, gde je ekipa Andore zabeležila pobedu savladavši aktuelnog prvaka Evrope Real. Zato je crveno-belima podrška na ovom „vrućem” gostujućem parketu, izuzetno važna, kako bi uz svoje pristalice košarkaši pokušali da dođu do izuzetno vredne pobede.

Ova utakmica je posebno interesantna i zbog činjenice da se ova važna utakmica igra u gradu Andorra La Vella koji je nastao još 1278.godine, i ceo grad predstavlja jedinstven istorijski spomenik. Sve pobrojano daje jedinstvenu priliku pristalicama Crvene zvezde mts da posle dugo vremena budu uz svoje košarkaše, pomognu im da dođu do pobede, ali i posete grad koji je jedinstvena turistička destinacija.

„Čempions Travel” u saradnji sa KK Crvena zvezda mts organizuje aranžman u Andoru. Sve podatke u vezi sa trodnevnim aranžmanom koji uključuje
noćenje u hotelu sa 4 zvezdice,
čarter let do Đirone,
sve transfere,
možete pronaći u ponudi koju je organizovao i pripremio „Champions Travel”, a koju možete preuzeti klikom na dugme ispod:

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama