Кошарка Кошарка/Вести

Са црвено-белима чартером у Андору

Извор: ККЦЗ, званични сајт

КК Црвена звезда мтс и “Чемпионс Травел” организују тродневни аранжман и чартер лет за Андору где ће црвено-бели 20.новембра играти изузето важну утакмицу 8.кола Еврокупа.

КК Црвена звезда мтс позива све заинтересоване присталице црвено-белих на утакмицу у Андору, где ће српски шампион и представник наше земље у Еврокупу, одиграти важан меч са домаћим истоименом клубом.

Црвено-бели су тренутно први на табели, у првом сусрету са Андором славили су резултатом 85:79, а меч са шпанским представником игра се 20.новембра.

Ова утакмица за шампиона Србије је изузетно важна, а противник је екипа која је показала квалитет и у Београду и на тешким гостовањима попут Мадрида, где је екипа Андоре забележила победу савладавши актуелног првака Европе Реал. Зато је црвено-белима подршка на овом „врућем” гостујућем паркету, изузетно важна, како би уз своје присталице кошаркаши покушали да дођу до изузетно вредне победе.

Ова утакмица је посебно интересантна и због чињенице да се ова важна утакмица игра у граду Андорра Ла Велла који је настао још 1278.године, и цео град представља јединствен историјски споменик. Све побројано даје јединствену прилику присталицама Црвене звезде мтс да после дуго времена буду уз своје кошаркаше, помогну им да дођу до победе, али и посете град који је јединствена туристичка дестинација.

„Чемпионс Травел” у сарадњи са КК Црвена звезда мтс организује аранжман у Андору. Све податке у вези са тродневним аранжманом који укључује
ноћење у хотелу са 4 звездице,
чартер лет до Ђироне,
све трансфере,
можете пронаћи у понуди коју је организовао и припремио „Цхампионс Травел”, а коју можете преузети кликом на дугме испод:

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама