Фудбал Фудбал/Вести

Марин – Другачије пред звездашима

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Марко Марин, офанзивац Црвене звезде, пред дуел 4. кола групне фазе Лиге шампиона, истакао је квалитет ривала, али и нагласио значај подршке звездаша.

– Радујемо се утакмици, сваки дуел Лиге шампиона је нешто посебно, а играти на Маракани је спектакл за себе. Знамо шта нас чека, Ливерпул је веома квалитетан, али се надам другачијем односу снага пред нашом публиком. Даћемо све од себе и покушати да изненадимо – рекао је офанзивац.

Упркос квалитету енглеског представника, брзоноги крилни нападач верује у себе и саиграче.

– Присећање на атмосферу против Наполиј буди ми посебне емоције. Нисам имао прилику често да доживљавам слична искуства. И Италијани су на наш стадион дошли са победничким амбицијама, многи су веровали у њихов тријумф, али смо приредили изненађење. И против Ливерпула ће бити тешко, али је подршка публике наш адут. Рекли су да сумњају да постоји ватренија атмосфера од оне на Енфилду, али сам сигуран да ће их звездаши разуверити. Наше је да се боримо за сваку лопту и да покажемо више него у претходна два меча.

Рецепт за повољан резултат из угла хитрог фудбалера шампиона Србије није енигма.

– Играли смо добро првих 20 минута у Енглеској. Ривал ће напасти, а спустити гард против њих значило би смрт, то не ради ниједан клуб у Европи. потребно је да направимо баланс између офанзивног и дефанзивног приступа, али сам уверен да ће шеф наћи праву тактику – истакао је Марин.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама