Фудбал Фудбал/Вести

Марин – На Маракани смо много јачи

Извор: ФК црвена звезда

После краће паузе због повреде, у победи над Бачком од 3:1 у 14. колу Суперлиге, у екипу се вратио Марко Марин.

IMG_01112018_112552_(850_x_540_pixel).jpg

– Недељу дана сам био ван терена, а и за тако кратко време у Звезди прође доста утакмица. Сада се добро осећам, било ми је важно да одиграм 90 минута, да се вратим у ритам. Мислим да је то добро изгледало на терену и сигурно ће ми значити – рекао  је Марин.

После нове победе у Суперлиги, наши фудбалери имају 40 бодова, девет више од другопласираног Радничког.

– Феноменално смо ушли у утакмицу са Бачком, не може боље од гола после само 26 секунди. Добро смо играли, стварали смо шансе, одлично смо комбиновали. Можемо да будемо задовољни и да радимо на томе да наставими у истом ритму и у наредним утакмицама. Наш задатак је да побеђујемо на свакој утакмици и у томе успевамо, не гледамо друге. Знамо да није лако победити сваког противника у лиги, видимо да је са осталим екипама неизвесно, што додатно осликава квалитет наше лиге.

Следеће недеље наше фудбалере очекује сусрет у оквиру групе Ц Лиге шампиона, када на свом терену дочекују екипу Ливерпула, а пре тога гостовање Пролетеру (субота, 15 сати), у оквиру 15. кола домаћег првенства.

– Нисам могао да играм у Ливерпулу, није лако када се гледа са стране, посебно таква утакмица. Није леп сећај када не можете да помогнете екипи, али момци су одлично отворили утакмицу, првих 20 минута смо играли фантастично. Уживао сам пред телевизором на почетку утакмице, жао ми је што момци нису издржали дуже. Верујем да ће бити потпуно друга прича на Маракани пред нашим навијачима. Видели сте како Наполи игра одлично у Лиги шампиона, побеђује, у Паризу је у последњим минутима примио гол, а на Маракани му није било лако. Очекујем такву борбу и против осталих екипа на нашем терену. Знамо да је Ливерпул изузетно квалитетна екипа, мораћемо да само све од себе да бисмо их изненадили – поручио је Марин.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама