Hokej Hokej/Vesti

Juloski i Kravljanac: Disciplinom do pobede

Nakon sjajne predstave naših kadeta u prvoj utakmici protiv ekipe Slavije u Ljubljani i pobede od 3:1, zamolili smo trenera Marka Juloskog i igrača Vuka Kravljanca da nam prokomentarišu ovaj susret.

“Kao i što sam rekao u najavi utakmice, da ako uspemo da odigramo disciplinovano i sa minimum grešaka imaćemo šansu da odigramo dobru utakmicu. Momci su odigrali kvalitetno i borbeno i na kraju su se zasluženo radovali. Pobedili smo dobru ekipu i momci su zaslužili pohvale. Sutra je novi dan i nova utakmica, gde ćemo pokušati da još jednom odigramo na dobrom nivou”, rekao je trener Juloski, a Vuk Kravljanac je dodao:

“Utakmica je od samog početka krenula veoma čvrsto. Obe ekipe su želele ovu pobedu. Naša ekipa je iz ove tesne bitke izašla kao pobednik zato što smo igrali ceo meč disciplinovano i svako je odlično odrađivao svoje zadatke, a i zato što je naš golman branio neprikosnoveno. Odličnim pauer plejom došli smo do drugog, pobedonesnog, gola i od tada do kraja meča smo svi na ledu ostavili srce. Ovakvom igrom možemo svaku ekipu da pobedimo.”

Potsećamo vas da naši kadeti sutra igraju još jedan susret protiv ekipe Slavije, dok u nedelju seniori gostuju ekipi Medveščaka.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama