Хокеј Хокеј/Вести

Јулоски и Крављанац: Дисциплином до победе

Након сјајне представе наших кадета у првој утакмици против екипе Славије у Љубљани и победе од 3:1, замолили смо тренера Марка Јулоског и играча Вука Крављанца да нам прокоментаришу овај сусрет.

“Као и што сам рекао у најави утакмице, да ако успемо да одиграмо дисциплиновано и са минимум грешака имаћемо шансу да одиграмо добру утакмицу. Момци су одиграли квалитетно и борбено и на крају су се заслуžено радовали. Победили смо добру екипу и момци су заслуžили похвале. Сутра је нови дан и нова утакмица, где ćемо покуšати да јоš једном одиграмо на добром нивоу”, рекао је тренер Јулоски, а Вук Крављанац је додао:

“Утакмица је од самог почетка кренула веома чврсто. Обе екипе су желеле ову победу. Наша екипа је из ове тесне битке изашла као победник зато што смо играли цео меч дисциплиновано и свако је одлично одрађивао своје задатке, а и зато што је наш голман бранио неприкосновено. Одличним пауер плејом дошли смо до другог, победонесног, гола и од тада до краја меча смо сви на леду оставили срце. Оваквом игром можемо сваку екипу да победимо.”

Потсећамо вас да наши кадети сутра играју још један сусрет против екипе Славије, док у недељу сениори гостују екипи Медвешчака.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама