Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвено-бели дочекују Цедевиту

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекаће у дворани ’’Александар Николић’’ екипу Цедевите (субота, 21 час). Црвено-бели ће покушати да продуже тријумфални низ у АБА лиги и задрже епитет непобедивих на домаћем паркету.

Кошаркаши Црвене звезде мтс у одличном расположењу дочекују утакмицу 6. кола АБА лиге. Црвено-бели иза себе имају фантастичну утакмицу у Еврокупу јер су у фантастичном амбијенту дворане ’’Александар Николић’’ савладали веома убедљиво Галатасарај.

Наредни ривал изабраницима Милана Томића биће добро познати ривал са којим Црвена звезда годинама уназад игра фантастичне утакмице и гради озбиљан ривалитет. У питању је екипа Цедевите која је уочи утакмице са Звездом појачана Џејкобом Пуленом, а од скора је са клупе предводи нови тренер Славен Римац.

Нема дилеме да је пред црвено-белима један од најтежих испита у АБА лиги, а подршка са трибина биће неопходна у жељи да се домаћи терен и овог пута сачува.

Пред утакмицу са Цедевитом која је заказана за суботу од 21 час, говорио је тренер Црвене звезде мтс Милан Томић:

’’Очекује нас једна врло јака и добра утакмица поритв Цедевите која је до сада играла са доста успона и падова, али која има свој квалитет. Губили су и од Локомотиве и од Будућности великом разликом, али су проналазили начин да се врате у утакмицу, а ову последњу против Будућности и добију. Показали су реакцију променом тренера и видим да их многи отписују прерано. Нити су ти људи заборавили да играју кошарку, а имају добре појединце који имају искуство и квалитет и велики број оваких утакмица у каријери. Појачали су се и ангажовали Џејкоба Пулена. Сигурно ће бити добар противник и зато морамо да одиграмо са пуно енергије и фокусирани од почетка до краја јер понављам могу да реагују и да се врате у сваку утакмицу и поред великог заостатка’’, рекао је стратег црвено-белих Милан Томић.

Своја очекивања изнео је и првотимац Црвене звезде мтс Огњен Добрић:

’’Очекује нас утакмица са јако квалитетним противником. Показаће реакцију са доласком новог тренера Салавена Римца, а већ су показали колоко могу да буду опасни и квалитетни другим полувременом против Будућности. Том победом и начином на који су је остварили показали су да су тим и да имају карактер. Имају добру екипу која је појачана Џејкобом Пуленом који је свима добро познат, а ту су и Кобс, Бел и Агилар… Мораћемо да одиграмо добру тимску утакмицу и уз подршку са трибина, која се видело колико нам значи против Галатасараја, надам се да ћемо доћи до победе’’, истакао је Огњен Добрић.

Улазнице за дерби сусрет 6. кола АБА лиге у продаји су од петка, а цене и остале сервисне информације можете пронаћи на следећем линку.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама