Фудбал Фудбал/Вести

Милојевић и Павков после победе над Бачком

fudbaler Crvene zvezde na utakmici kvalifikacija za UEFA Ligu Sampiona protiv Suduve na stadionu Rajko Mitic, Beograd 24.07.2018. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Kvalifikacije UEFA Liga Sampiona , Suduva

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Након победе од 3:1 против екипе Бачке, тренер Владан Милојевић и Милан Павков дали су своје виђење утакмице.

540-milojevic-3110.jpg

– Мислим да смо заслужено победили. Морам да напоменем, као што смо рекли и у припреми, да је Бачка екипа која воли да игра, што је и показала. Кроз организоване нападе долази до завршнице, види се да постоји модел и да напорно раде. Јако ми се свиђа Бачка, пожелео бих колеги Челару да само тако наставе, и хвала му на лепим речима – рекао је Милојевић.

Посебно га радује повратак играча који су били ван строја.

– Може се рећи да смо за овај резултат 3:1 и били бољи. Дали смо минутажу Марку Марину и Милану Родићу после дуже паузе и повреда. Много је теже када играте утакмице него када тренирате. Задовољан сам свим актерима, неке играче смо и одморили. Имам велики избор, што ме такође радује. Играчи са мањом минутажом добро раде на тренингу, увек понављам да имам стрпљење и да ће све доћи на своје место.

Милојевић није хтео много да прича о бодовној разлици. Звезда има 40 бодова на врху табеле, девет више од нишког Радничког, односно 13 у односу на вечитог ривала.

– Не гледамо бодовну разлику, већ на сваки меч посебно. Првенство је дугачко, тек смо на трећини, има још много утакмица… Срећа, прати нас лепо време, али када дође зима, уз згуснут распоред и ритам среда-недеља биће доста теже. Треба се фокусирати само на сваку следећу утакмицу, причамо стално о томе и зато је сада само фокус на дуелу са Пролетером у Новом Саду – завршио је Милојевић.

540-pavkov-3110.jpg

– Одлично смо почели утакмицу, од првог момента. На време повели и привели утакмицу крају. Постигли смо водећи погодак већ у првом минуту, брже него што смо се надали. Ово је најбржи погодак који сам постигао и веома сам срећан. Стварали смо шансе, нисам задовољан што још неку нисам реализовао. Покушао сам и са велике удаљености, имао прилику потом и главом, па на Родићеву асистенцију… Жао ми је што их нисам искористио, на тренинзима обично овакве ситуације решавам – рекао је високи нападач.

Павков је, затресавши Зоговићеву мрежу, стигао до петог првенственог гола.

– Срећан сам јер из кола у коло поправљам учинак. Надам се да ћу наставити у истом ритму. Радимо напорно, трудимо се и веома сам задовољан резултатом. Сутра нам предстоји одмор, а онда припрема за дуел са Пролетером. Размишљамо само о првенству, а од викенда ћемо се окренути и дуелу са Ливерпулом.

Црвена звезда је победом задржала девет бодова предности у односу на другопласирани Раднички, бивши клуб црвено-белог центарфора.

– Радимо што је до нас. Трудићемо се да остваримо што већу разлику. Не мислимо о ривалима, већ се базирамо искључиво на нашу игру – рекао је Павков.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама