Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Звездаштво

Čika Miša, članska karta i višedecenijska vernost kubu

Izvor: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda mts u saradnji sa svojim partnerom CashBack-om poklonila člansku kartu jednom od svojih najstarijih i najvernijih navijača. Čika Miša u 82.godini dobio člansku kartu kluba koji prati od 1945.godine i novi dres sa potpisima svih igrača.
KK Crvena zvezda mts priprema se na svim nivoima kluba za početak nove takmičarske sezone 2018-2019.
Uspesi i velike utakmice crveno-belih neraskidivo su povezani sa sjajnim ambijentom u dvoranama “Aleksandar Nikolić” i “Štark Arena” odnosno na prvom mestu sa navijačima, ljudima kojima je crveno-bela boja u srcu.
Zato i ove godine KK Crvena zvezda mts želi na sve načine da ukaže čast svima koji verno prate crveno-bele godinama, pa i decenijama unazad.
Jedan od njih je i popularni “čika Miša” koji ima 82 godine i prati KK Crvena zvezda od njenog osnivanja i davne 1945.godine. Prati košarku, fudbal, redovan je u dvoranama u kojima igraju košarkaši Crvene zvezde, i na stadionu “Rajko Mitić”.
Kao jedan od prvih među mnogima, koje Crvena zvezda ima u milionskoj armiji svojih pristalica, čika Miša je uz partnersku saradnju KK Crvena zvezda i “CashBack” ,  dobio svoju člansku kartu.
Uz člansku kartu na poklon od kluba dobio je i dres KK Crvena zvezda sa potpisima svih igrača.
Prijatno iznenađen ovim gestom pažnje, čika Miša je dodao da nestrpljivo čeka novu sezonu i nove radosti i važne utakmice crveno-belih.
Ujedno KK Crvena zvezda mts poziva poziva sve da postanu članovi kluba i dođu na Mali Kalemegdan po svoju člansku kartu koja je ujedno i cashback – link ka brojnim benefitima koje će imati svi vlasnici članskih i sezonski karata KK Crvena zvezda mts.
Jedan od prvih je, popust na kupovinu sezonske ulaznice KK Crvena zvezda mts za takmičarsku sezonu 2018-2019, koja startuje početkom septembra, o čemu će klub svoje pristalice i sve zainteresovane detaljno informisati u ponedeljak
 KK Crvena zvezda mts
Скочи на траку са алаткама