Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Извештаји

Niže selekcije u Češkoj, pripreme protiču u zoni komfora

Hokejaški tim Crvene zvezde pripreme svih selekcija polako privodi kraju. Početak sezone gotovo je “doklizao”, a i led u Pioniru bi trebalo da ga isprati, ovih dana.

I dok nešto starije selekcije, uključujući i seniore vredno obnavljaju snage suvim treninzima na Marakani, niže selekcije već par dana unazad osveženje su pronašli na ledu hala u Češkoj.

Image may contain: one or more people and basketball court
Foto: SKHL crvena zvezda

Naši klinci, uporedo sa svojim trenerima, Luković Milanom, Juloski Markom,  Stević Vukašinom, Danon Borisom i Bera Nikolom vreme priprema odrađuju u kampu u Češkoj.

Image may contain: 3 people, people standing
Foto: SKHL crvena zvezda

Svedoci smo da se pored izuzetno kvalitetnih treninga koje naši treneri vode, Zvezdina deca veoma zabavljaju. Pitali smo Vukašina ( trenera selekcije u8, dok je vrlo verovatno da će se pod njegovom ingerencijom naći i selekcija u14, koja je trenutno bez imenovanog trenera), za komentar o tome kako pripreme teku i koliko im kamp odgovara.

Foto: SKHL Crvena zvezda

“Ovde su selekcije u10, u12, u14 i u16, ali sve su selekcije od po 6 – 7 igrača. Dve trenažne selekcije rade odvojeno – u10, u12 i u14, u16. Uslovi za rad su odlični! Sve nam je u krugu od 100metara (hotel, led, smeštaj, sala za šutiranje).”

 

Na zvaničnom instagram profilu kluba instagram.com/skhl.crvena.zvezda možete pogledati više fotografija iz kampa, kao i kraće video sekvence sa priprema naših hokejaša.

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама