Фудбал Фудбал/Вести

Pavkov – Puni samopouzdanja pred revanš

Izvor: FK Crvena zvezda

Naši prvotimci učvrstili su se na liderskoj poziciji na tabeli Superlige Srbije novom pobedom koju su zabeležili nad subotičkim Spartakom rezultatom 3:0. Dva gola delo su Milana Pavkova, dok je treći postigao Srđan Babić.

– U fudbalu je najbitnije da se šutira na gol, meni je to uvek na pameti dok sam na terenu. Kad god imam loptu, nebitno da li sam daleko od gola ili blizu, uvek oprobam šut, jer drugačije se gol ni ne može postići. Prvi pogodak na današnjoj utakmici sam uputio sa oko 25 metara udaljenosti, sreća pa je lopta otišla malo u stranu i golmanu je otišla ispod luke. Lopta je odskočila i završila u protivničkoj mreži. Drugi gol bio je čista majstorija čitave ekipe, prvo je Hajdin odlično ubacio loptu, veoma daleko I pronašao me je u protivničkom petercu. Dobro sam odreagovao glavom i povećao prednost ekipe – rekao je Pavkov.

Pobeda protiv Subotičana donela je dodatno samopouzdanje našoj ekipi.

– Odradili smo na terenu sve ono čemu smo pre utakmice pričali, odigrali smo pametno i strpljivo. Svaki igrač dobio je jasan zadatak šta treba da uradi na terenu, svi smo se pridržavali toga i tako smo i ostvarili svoj cilj. Najvažnije je bilo što smo zaista igrali bez oscilacija, na visokom nivou i to smo naplatili osvajanjem bodova.

Izabranici Vladana Milojevića sutra će krenuti put Trnave gde ih u utorak očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka.

– Uvek je najbitnija ekipa, mnogo je važno da u svakom trenutku budemo sigurni u sebe, posebno sada pred evropski meč. Kod nas je to slučaj. Naravno da je i meni kao špicu mnogo važno što sam postigao golove danas, to je posao nas napadača. Jako sam zadovoljan i pun samopouzdanja pred revanš u Trnavi – poručio je Pavkov.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама