Košarka Košarka/Vesti

Crveno-beli započeli pripreme za novu sezonu

Izvor: KK Crvena zvezda

Prvi tim KK Crvena zvezda mts počeo je u ponedeljak pripreme za novu, takmičarsku sezonu 2018-2019 okupljanjem i testovima u specijalističkoj ordinaciji „Vita Maxima“ u Beogradu.
Crveno-beli će u Beogradu gde imaju sve potrebne uslove, obaviti celokupne pripreme, do početka odigravanja serije prijateljskih utakmica.
Na prvoj prozivci novog trenera Milana Tomića, našli su se:
Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Baron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić.
Priključivanje Muhameda Fajea i Džoa Reglanda dogovoreno je za sredinu nedelje, kada će biti obavljeni neophodni medicinski pregledi i testiranja. Igrač Nikola Jovanović u dogovoru sa klubom i njegovom agencijom, a u cilju obezbeđenja što veće minutaže, biće ustupljen u sezoni 2018-2019 italijanskom košarkaškom klubu Trento” a nakon toga se vraća u Crvenu zvezdu.
Stefan Janković, koji ima važeći ugovor sa klubom, nije se pojavio na prozivci i u skladu sa normativnim aktima kluba  i ugovorom, sportski direktor kluba je pokrenuo disciplinski postupak.
Stručni štab KK Crvena zvezda mts ove godine činiće Milan Tomić (prvi trener), Andrija Gavrilović, Milenko Topić i Saša Kosović (pomoćnici), Aleksandar Lukman (kondicioni trener), Nebojša Ilić (sportski direktor i menadžer prvog tima) i doktori Nebojša Mitrović i Boris Gluščević i fizioterapeut Milorad Ćirić.
Ekipa će tokom ponedeljka i utorka obaviti kompletne medicinske preglede i testiranja, a prvi trening u dvorani ekipa će obaviti u sredu.
O terminima odigravanja prijateljskih utakmica i svim ostalim važnim informacijama vezanim za pripremni period prvog tima KK Crvena zvezda mts, javnost će biti obaveštena blagovremeno.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama