Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Krenuli kadeti

Izvor: FK Crvena zvezda

Kadeti Crvene zvezde okupili su se danas na terenima Omladinske škole povodom zvanične prozivke, čime je za njih počela nova sezona. Šef stručnog štaba i nekadašnji fudbaler našeg prvog tima, Slavoljub Đorđević na raspolaganju ima 22 igrača i trojicu golmana.

Posle obavljenih lekarskih pregleda u Zavodu za sport ustanovljeno je da su crveno-beli spremni za teren, loptu i početak priprema:
— Danas je bila zvanična prozivka, obavićemo još neka testiranja na terenu, a od ponedeljka počinjemo sa po dva treninga dnevno. Sedam dana ćemo tako raditi u Beogradu, a onda 15. jula idemo na 14 dana u Terme Čatež, gde ćemo odraditi glavni deo priprema. Kada se budemo vratili, radićemo na taktici, imaćemo prijateljske utakmice i obaviti poslednje pripreme pred početak prvenstva, koje nas očekuje sredinom avgusta — rekao je Slavoljub Đorđević.
Generacija koja je u prošloj sezoni dominantno osvojila Ligu mlađih kadeta Beograda, pokušaće da odbrani titulu Kadetske lige Srbije.
— Prvo mesto bi bilo cilj i da ne branimo titulu jer Crvena zvezda uvek ide na titulu. Godinu dana su radili sa mnom, ove godine očekujem da osvojimo Kadetsku ligu Srbije, a onda da za godinu ili dve nekoliko igrača zaigra u prvom timu. Izuzetno su talentovani, ali sve zavisi od njih. Crvena zvezda ima ubedljio najbolje uslove za rad u Srbiji, a možda i u regionu i imaju sve što je potrebno da budu najbolji. Ova deca i ova generacija to zaslužuju i ubeđen sam da će to pokazati na terenu. Želim da budu zdravi, da dobro rade i da se razvijaju, a ako sve bude bilo tako rezultat će sigurno doći —zaključio je trener naših momaka.
Osim samog fudbala, stručni štab kadetske selekcije našeg kluba brine i o ponašanju, obrazovanju i širenju zajedništva. Igrači će narednih dana dobiti pravilnik ponašanja na terenu i van njega, a od njih se zahteva da u srednjim školama budu najbolji i pokažu šta znači bitičlan Crvene zvezde.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама