Košarka Košarka/Vesti Košarka/Ženska košarka

Zvezdi priznanja na beogradskoj trenerskoj klinici

Izvor: KKŽ Crvena zvezda

U dvorani “Ranko Žeravica” održana je tradicionalna “Beogradska trenerska klinika”.

Na seminaru koji 17. put organizuje Udruženje košarkaških trenera Srbije u nedelju su uručena priznanja najuspešnijim trenerima domaćih takmičenja u muškoj i ženskoj košarci.

Trener KKŽ Crvena zvezda Dragan Vuković, koji je u sezoni za nama osvojio šampionske titule u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, i Ružica Karić, šampion Srbije u pionirskoj konkurenciji, dobitnici su priznanja kada je u pitanju rad u ženskoj košarci.

I u muškoj konkurenciji, najviše priznanja dobila je Crvena zvezda. Šampioni Srbije Milenko Topić (seniori), Bojan Đerić (juniori), Slobodan Klipa (kadeti) i Ivan Pavlović (pioniri) dobitnici su u muškoj kategoriji.

Predavači na 17. Beogradskoj trenerskoj klinici bili su Pedro Martinez – trener Baskonije, ovogodišnji finalista, a prošlogodišnji osvajač titule prvaka Španije sa Valensijom, Kajl Keler – Dugogodišnje iskustvo sticao je kao jedan od vodećih asistenata NCAA timova, Aleksandar DŽikić – aktuelni trener Budućnosti i Darko Rajaković – pomoćni trener Oklahoma Siti Tandera, prvi trener van područja Severne Amerike, koji je vodio jedan razvojni NBA tim (Tulsa 66ers).

Priznanje treneru KKŽ Crvena zvezda Draganu Vukoviću uručio je Darko Rajaković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama