Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Raduju me želja i upornost

Izvor: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Vladan Milojević bio je zadovoljan utakmicom protiv Bohemiansa, kao i segmentima u igri koje je posebno apostrofirao.

540-miloje-73.jpg

— Ovo je bila tvrda utakmica, gotovo takmičarska. Videli ste da sa ovakvim ekipama koje imaju takav motiv ne može da bude klasična prijateljska utakmica. Drago mi je da bez obzira na to koliko smo umorni, a jesmo jer dobro smo radili ovde i nije lako kada za šest dana odigrate tri utakmcie, i s obzirom na to da smo imali za rivale ekipe koje su u svojim zemljama dobro kotirane, igrači pokazali mnogo. Videlo se danas da je umor prisutan, ali kada je tu umor pokazuje se karakter, želja, motiv, i to me posebno raduje kod njih. Videli ste da igraju do kraja, traže pobedu, ignorišu umor — pohvalio je Milojević svoje fudbalere.

Ono što može da zabrine su povrede na koje su se požalili Srnić i Stojiljković.

— Srnić je dobio udarac u skočni zglob, videćemo koliko je ozbiljno, a Stojiljković se požalio na mali bol u zadnjoj loži. Požalio se na bol u situaciji kada je trebalo da šutira, i preventivo je izašao. Videćemo, nadam se da povrede nisu ozbiljne prirode, naš medicinski tim će već danas reagovati. Pominjao sam i ranije, kroz igračku i trenersku karijeru mi se uvek dešava, da se povrede događaju  u tim poslednjim utakmicama.

O učinku pojedinaca nije mnogo želeo da govori.

— Ne bih da govorim o pojedincima sada, pa ni o Pavkovu. On sa nama radi dobro, tu je, imamo planove, njegov zadatak jeste da daje golove. Pored njega imamo i Pešića, Stojiljkovića i supertalentovanog Joveljića, imamo ovog trenutka veoma dobre napadače i ponosan sam na to što imam jako dobro oružje u završnici napada. Ebisilia sam želeo da pustim da se malo upozna sa saigračima, da oseti loptu, i videlo se odmah da je kvalitetan igrač i da će nam pomoći. On je faktički bez treninga sa ekipom igrao utakmicu, i zadovoljan sam. Neki igraču su došli iz ekipa gde su manje igrali i treba im vreme, a ja sam strpljiv. Savić preventivno nije igrao, imamo štopera koji je u Beogradu i ovde smo bili malo deficitarni, i sada sam iskoristio priliku da i ja vidim koji igrač može eventualno da uskoči ako ne daj Bože zatreba. Stojković se dobro snašao, Gobeljić takođe, imamo u perspektivi i Erakovića, sve je lakše kada imate sistem — zaključio je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама