Фудбал Фудбал/Вести

Predstavljen Dušan Jovančić!

Izvor: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda je u sredu, 6. juna, predstavio svoje prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku.

540-jovancic-436.jpg

Javnosti je predstavljen Dušan Jovančić, vezni fudbaler koji je nedavno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Jovančića je predstavio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

— Veliko mi je zadovoljstvo što smo doveli Dušana Jovančića. Bio je naša želja još zimus, transfer se tada nije ostvario jer nam se nisu oslobodila mesta u veznom redu kako smo mislili da hoće. Ovog prelaznog roka to se desilo. Dušan je rođen 1990. godine, igrao je za Borac i Vojvodinu, a prve korake napravio je u Obiliću. Zna da igra fudbal, a ono što je najvažnije i što Vladanu Milojeviću najviše znači — disciplinovan je i može mnogo da trči. Verujem da će u Crvenoj zvezdi nastaviti da se razvija kako treba i da će doprineti rezultatima Crvene zvezde naredne sezone — rekao je Mrkela.

Novi Zvezdin fudbaler odabrao je broj „29“.

— Zvezda je za mene bila prvi izbor i kada sam počeo da pregovaram nisam imao dilemu da je to pravi izbor za mene. Veliko mi je zadovoljstvo što ću igrati u Crvenoj zvezdi. Na Crvenom krstu sam odrastao i navijao sam za Crvenu zvezdu kao klinac, i bila mi je želja da dođem. Put do Zvezde je bio dug, ali zadovoljan sam što sam na kraju stigao ovde. Svestan sam da se ovde računaju samo pobede i da je prisutna određena doza pritiska, ali verujem da ću moći da se izborim sa time i pomognem Milojeviću i ekipi — rekao je Jovančić.

Odlaskom Mičela Donalda, Jovančić bi mogao da bude taj fudbaler koji će imati jednu od glavnih uloga u veznom redu.

— Sezona Crvene zvezde je bila najbolja u proteklih nekoliko godina, i očekivanja su sada još veća ali nadam se da ćemo uspeti da ih opravdamo. Neće biti lako, ali na nama je da pokažemo da smo dorasli zadatku. Donald je igrao odlično i velika je odgovornost kada dođete kao njegova zamena, ali pokušaću da ga zamenim na najbolji mogući način — rekao je Jovančić.

Sportski direktor Mitar Mrkela rekao je i da se uskoro očekuju nova pojačanja.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама