Кошарка Кошарка/Вести

Finale od četvrtka, slobodan ulaz na tribine!

Izvor: KK Crvena zvezda

Finalna serija superlige Srbije Crvena zvezda mts – FMP počinje u četvrtak od 20 časova. Slobodan ulaz na tribine dvorane “Aleksandar Nikolić”.
Košarkaši Crvene zvezde mts saznali su u nedelju uveče ime rivala u finalu plej ofa superlige Srbije. Crveno-beli će se u reprizi prošlogodišnje završnice sastati sa ekipom FMP-a, koja je pobedila Borac u drugom polufinalu sa 2:1.
KK Crvena zvezda mts koja je svoje mesto u finalu obezbedila još u sredu pobedom od 2:0 nad Partizanom, obaveštava sve svoje navijače da će ulaz na tribine dvorane “Aleksandar Nikolić” za prvu utakmicu finalne serije protiv ekipe FMP-a, biti slobodan.
Prva utakmica finalne serije igra se u četvrtak, 7.juna od 20 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić” a ovim gestom klub želi da se zahvali svim pristalicama crveno-belih za podršku koju pružaju timu u ovoj sezoni, ali i da omogući svojim navijačima da dođu u dvoranu u što većem broju i bodre svoj tim u borbi za novu titulu prvaka Srbije,četvrtu u nizu.
Raspored ulaska u dvoranu ostaje isti – ulazak na tribine B i C dvorane „Aleksandar Nikolić”  biće slobodan, dok će svi vlasnici sezonskih karata tribine ulaziti na ulaze A i D. Za parter B, parter 4, lože, plave lože, bele lože i court seat vlasnici sezonskih ulaznica, ulaze u halu kao i do sada, na svoje standardne ulaze.
KK Crvena zvezda mts
Скочи на траку са алаткама